NBA
Esports Bàsquet 08/03/2012

Pau Gasol veu "falta de concentració" i "cert nivell d'egoisme" en els Lakers

El pivot dels Lakers ha criticat durament el seu equip en una entrevista a Catalunya Ràdio

Efe
1 min

BarcelonaPau Gasol, pivot de Los Ángeles Lakers, ha criticat durament el seu equip. "Falta concentració, (hi ha un) excés de confiança i un cert nivell d'egoisme en general", ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio.

L'internacional espanyol ha negat ser un jugador egoista, però sí veu aquest defecte en alguns integrants del seu equip: "Crec que hem de moure més la pilota, perquè tenim prou talent per utilitzar diferents jugadors".

Sobre la possibilitat que els Lakers puguin traspassar-lo pròximament, Pau Gasol ha dit tenir assumit que la lliga professional nord-americà és "un negoci" i que "no hi ha garanties" pràcticament per a cap jugador.

"Si hi ha moviments i jo sóc un dels implicats, endavant. No hi ha problema", ha indicat el de Sant Boi, qui ha deixat clar, tot i això, que no pensa deixar la NBA.

"De moment, tinc dos anys més de contracte i, després, ja em plantejaria què fer. Però m'ho passo bé jugant en la millor lliga del món, segueixo sent un dels seus millors jugadors i vull continuar sent-ho", ha sentenciat.

stats