NBA
Esports Bàsquet 15/10/2013

Un bon Pau Gasol no pot evitar la derrota dels Lakers contra els Warriors

El pivot català ha tornat a reivindicar el seu bon estat de forma amb 15 punts, sis rebots i tres assistències en 28 minuts

BarcelonaPau Gasol ha tornat a protagonitzar una bona actuació en la derrota dels Lakers contra els Golden State Warriors (100-95) en un amistós disputat a Pequín. El pivot català ha anotat un total de 15 punts, ha agafat sis rebots i ha donat tres assistències en gairebé 28 minuts de joc.

D'aquesta manera, el jugador de Sant Boi reivindica un cop més el seu bon estat de forma pocs dies després d'assegurar que la seva intenció és seguir a la franquícia de Los Angeles. Tot i així, el de Sant Boi no ha pogut evitar la derrota del conjunt de Mike D'Antoni, que ha donat entrada a molts suplents amb l'objectiu de donar-los minuts.

Val a dir que els Lakers guanyaven per onze punts a l'inici de l'últim quart, però amb els suplents a la pista l'equip ha encadenat un parcial de 31-15 en contra als darrers minuts i ha acabat perdent el duel. David Lee ha estat l'home més destacat del partit gràcies als seus 31 punts i sis rebots. Per la seva banda, els Lakers sumen amb aquesta la seva tercera derrota de la pretemporada en cinc partits.