NBA
Esports Bàsquet 13/01/2011

Pau Gasol, decisiu en la victòria dels Lakers contra els Warriors (110-115)

Kobe Bryant i l'ala pivot català han resultat decisius en la treballada victòria aquesta matinada del seu equip sobre els Golden State Warriors

Redacció
1 min
Pau Gasol supera David Lee.

BarcelonaL'estrella de Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, i l'ala pivot català Pau Gasol han resultat decisius en la treballada victòria aquesta matinada del seu equip sobre els Golden State Warriors per 110-115.

L'escorta Kobe Bryant ha estat el jugador més destacat en anotar 39 punts, mentre Pau Gasol també ha estat decisiu en el triomf dels Lakers, en convertir-se en el jugador que ha mantingut a l'equip en el partit fins que en el quart període han sorgit Bryant i Odom.

Gasol ha aportat un doble-doble de 24 punts amb 11 rebots i ha donat tres assistències en els 37 minuts que ha jugat, en què ha encistellat 8 de 14 trets de camp i 8-9 des de la línia de personal.

Per la seva banda, la combinació de l'ala pivot Zach Randolph i l'aler Rudy Gay ha deixat una aportació de 60 punts perquè els Grizzlies de Memphis guanyessin aquesta matinada per 107-99 contra els Pistons de Detroit, en un partit en el qual el pivot català Marc Gasol ha aportat 10 punts i 7 rebots.

stats