ACB
Esports Bàsquet 13/01/2011

Xavi Pascual, un fora de sèrie a les banquetes... i jugant al Simón

L'entrenador del Regal Barça era molt bo jugant al clàssic joc electrònic que es va popularitzar a la dècada dels anys 80 i podia memoritzar fins a 25 colors

àlex Gozalbo
1 min
Simón.

BarcelonaXavi Pascual ha signat la seva renovació amb el Regal Barça fins al juny del 2013. El tècnic de 38 anys va compaginar els seus primers anys de carrera com a entrenador amb la feina d'enginyer tècnic a l'Ajuntament de Viladecans.

Xavi Pascual va exercir d'entrenador ajudant d'Agustí Cuesta al Cornellà, equip vinculat al Barça que va aglutinar fins a cinc jugadors per sobre dels 2,08 d'alçada, entre ells Roberto Dueñas (2,21), Quique Moraga (2,12) i Oriol Junyent (2,08).

El que poques persones saben és que Xavi Pascual era molt bo jugant al Simón, el clàssic joc electrònic creat per Milton Bradley que es va popularitzar a la dècada dels anys 80. Segons Agustí Cuesta, que ara és a través de l'agència Invictus Sports Group el representant del tècnic, “era capaç de memoritzar seqüències de fins a 25 colors”.

D'aquella època (1995-97), Agustí Cuesta recorda el dia que li va presentar a Aíto García Reneses: “Xavi Pascual estava espantat perquè tenia molt respecte per la seva feina”.

Xavi Pascual ha decidit donar l’1% del seu sou a la Fundació del FC Barcelona perquè aquesta el pugui fer servir en causes benèfiques.

stats