Copa del Rei

Xavier García Albiol demanarà que Badalona organitzi la Copa del Rei de bàsquet del 2018

Si és reelegit alcalde, s'ha compromès a formalitzar la sol·licitud a l'ACB

Tal com va explicar l'ARA el passat 17 de febrer, Badalona vol organitzar una edició de la Copa del Rei de bàsquet. El candidat del Partit Popular a la reelecció de l'alcaldia, Xavier García Albiol, ha explicat aquest dijous la seva proposta perquè la ciutat aculli el torneig l'any 2018.

Si és reelegit alcalde, Xavier Garcia Albiol s'ha compromès a formalitzar la sol·licitud a l'ACB. El candidat ha llegit un manifest en el qual ha destacat la vinculació de Badalona amb el bàsquet, la importància del Fiatc Joventut, la capacitat de la ciutat per organitzar grans esdeveniments esportius i també la importància de disposar del Palau Olímpic.

"Badalona es mereix tornar a acollir aquesta competició. Estic convençut que seria un acte de justícia per a la Penya i per Badalona poder celebrar de nou després de 32 anys una final de la Copa del Rei”, ha dit Xavier García Albiol, que s'ha fotografiat amb Jordi Villacampa, Xavi Crespo, Iván Corrales, Alfred Julbe, Joan Fa, Jaume Basó, Cinto Duñó, Joan Canals, Joaquim Ballester, Lluís Miquel Santillana, Josep Maria Oleart, Ernest Delgado i Francesc Cairó.