Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 05/10/2021

L'ACB atura el partit del Barça contra el Casademont Saragossa per homenatjar Pau Gasol

L'equip blaugrana ha desactivat el Casademont Saragossa (76-63)

1 min
El Palau Blaugrana homenatjant Pau Gasol

BarcelonaL’ACB ha aturat al minut 16 el partit entre el Barça i el Casademont Saragossa perquè el públic del Palau Blaugrana homenatgés Pau Gasol. L’equip català, que ha reservat Brandon Davies, ha aconseguit la victòria i es manté invicte a la Lliga Endesa (76-63). El conjunt culer ha desxifrat la clau del triomf en una segona meitat en què s'ha assegurat la victòria.

L'encert des de la línia de tres punts ha sigut clau per a un Barça que ha pogut repartir minuts entre els jugadors menys habituals. La mala notícia ha sigut la lesió de Sertac Sanli. "Quaranta-vuit hores després de jugar contra el Bilbao ens ha costat arrencar el partit. Estem agafant el ritme de competició, però la valoració és positiva. A la segona meitat hem canviat la mentalitat i hem millorat la defensa", ha dit Pierre Oriola, que ha sumat 10 punts i 5 rebots. Un altre dels destacats ha sigut Nico Laprovittola. "Sabíem que el Saragossa és un equip amb experiència que sempre lluita, però hem començat bé una setmana carregada de partits. L'equip està en bona sintonia", ha analitzat el base argentí.

Estrena europea al Nou Congost

El Baxi Manresa, per la seva banda, debuta aquest dimecres (21 h) a la Lliga de Campions de la FIBA contra el BM Stal Ostrów polonès.

stats