Bàsquet - Lliga Endesa

El clàssic de bàsquet, ajornat pel coronavirus

L'ACB comunicarà una nova data

1 min
Sarunas Jaiskevicius  Pablo Laso

BarcelonaEl clàssic que el Reial Madrid i el Barça de bàsquet havien de jugar aquest diumenge ha quedat ajornat per culpa del coronavirus. L'ACB comunicarà en les pròximes hores una nova data.

L'entrenador Sarunas Jasikevicius, els jugadors Brandon Davies i Nico Laprovittola i tres membres de l'staff tècnic blaugrana van donar positiu per covid-19 aquest divendres, 31 de desembre, en una prova PCR que es va fer a tota la plantilla. L'equip blaugrana ja tenia Pierre Oriola, Kyle Kuric i Nick Calathes infectats i, per tant, acumula nou positius.

El Reial Madrid ha tingut deu afectats per covid-19 durant els últims dies: Pablo Laso, Thomas Heurtel, Fabien Causeur, Vincent Poirier, Anthony Randolph, Juan Núñez, Guerschon Yabusele, Ádám Hanga, Sergi Llull, Jeff Taylor i Carlos Alocén.

El següents partits que el Barça té agendats són contra el Baxi Manresa (dimarts, 4), el CSKA de Moscou (divendres 7) i el Joventut de Badalona (diumenge, 9). L'evolució de la situació epidemiològica de l'equip blaugrana determinarà si aquests enfrontaments es poden disputar o si s'han de recol·locar en el calendari.

La Penya i el Baxi Manresa tampoc juguen

L'ACB ha ajornat set partits de la primera jornada de l'any: UCAM Múrcia - Lenovo Tenerife, Urbas Fuenlabrada - Joventut de Badalona, MoraBanc Andorra - Baxi Manresa, Monbus Obradoiro - Río Breogán, Bitci Baskonia - Hereda San Pablo Burgos, Coosur Reial Betis - Surne Bilbao Basket, Reial Madrid - Barça i Unicaja - Casademont Saragossa. L’únic partit que de moment es manté és el València Basket - Gran Canària.

stats