Esports Bàsquet / ACB 22/01/2022

Al Baxi Manresa totes li ponen (79-82)

L'equip bagenc recupera 16 punts a la pista del MoraBanc Andorra

Pedro Martínez i Dani García

Després d'aconseguir dimecres una classificació històrica per disputar la Copa del Rei de Granada, el Baxi Manresa va obtenir la victòria a la pista del MoraBanc Andorra (79-82). L'equip entrenat per Pedro Martínez, que continua tenint opcions de ser cap de sèrie al torneig del KO, va remuntar 16 punts per sumar la seva 12a victòria. Sylvain Francisco va anotar 16 dels seus 27 punts en un últim quart de gran efectivitat.

L'encert des de la línia de tres punts del MoraBanc Andorra en el segon quart va penalitzar el Baxi Manresa, que va arribar a tenir un desavantatge de 16 punts. Després d'un tercer període igualat, l'equip bagenc va aprofitar el lideratge ofensiu de Francisco per capgirar el marcador a dos minuts del final (75-76). Un tap de Chima Moneke, que va anar seguit d'una falta antiesportiva, va decidir el partit. El MoraBanc Andorra va deixar escapar un triomf que tenia a tocar i segueix enfonsat a la part baixa de la classificació.