Bàsquet - Lliga Endesa

La cleca de Sergi Llull a Sito Alonso obre la caixa dels trons: l'Instant Replay de l'ARA

L'entrenador de l'UCAM Múrcia, molt molest amb la clatellada del jugador del Reial Madrid

2 min
Sito Alonso i Sergi Llull durant el descans del partit

BarcelonaDesprés que Sito Alonso amenacés amb que els jugadors de la seva banqueta marxessin al vestidor a tres dècimes d'acabar la primera meitat, Sergi Llull va propinar una cleca a l'entrenador de l'UCAM Múrcia. El menorquí estava cansat de les protestes del tècnic, que es va empipar molt. "Quan veig una situació anormal durant el partit, m'és absolutament igual el que pensin els altres. Jo defensaré l'UCAM Múrcia amb dents i ungles i tot el que faci falta. Sergi Llull? Ni idea, no tinc res a dir. Jo defenso els interessos del meu equip", va dir.

Roger Grimau, durant el partit al Gran Canària Arena

Grimau s'endú un exigent duel d'amics

Roger Grimau es va endur el partit contra el Gran Canària de Jaka Lakovic, el seu excompany d'equip a can Barça (73-83). Quan eren jugadors culers, tots dos van aixecar la mítica Eurolliga de París 2010. El conjunt blaugrana va repetir l'estratègia del dia de l'Olympiacos. Quan perdia per nou punts de diferència, va arribar la millor versió dels visitants. Un tram final molt sòlid li va servir per assegurar-se la victòria en una setmana de gran exigència física. El següent repte arribarà dimarts a la pista del Partizan.

Musa Sagnia, autor de la cistella decisiva

Reaparició emotiva al Nou Congost

Una cistella de Musa Sagnia a tres segons del final va donar la victòria al Baxi Manresa contra el Zunder Palència (92-91). El jugador gambià de 20 anys va acabar amb 9 punts i 7 rebots contra un rival que va tenir l'últim tir per capgirar el marcador. Vitor Benite va fallar el seu llançament i el conjunt bagenc va celebrar la seva tercera victòria de la temporada. Onze anys després del seu últim partit com a local al Nou Congost, Pierre Oriola va reaparèixer disputant dos minuts. El pivot encara necessita ritme de joc.

Andrés Feliz abandonant la pista després de patir una lesió.

El Joventut, sense defensa

El Joventut va perdre a la pista de l'Unicaja, on va encaixar 113 punts (113-91), la quarta millor anotació històrica de l'equip malagueny. "Ens falta química d'equip, i això és el que més em preocupa. Hem de treballar units", va analitzar Pau Ribas. "Hem de reflexionar perquè la intensitat no es negocia”, va afegir Guillem Vives. Després de començar la temporada amb tres victòries, el Bàsquet Girona va patir la seva segona derrota consecutiva. L'equip català no va poder arribar als 70 punts contra el Lenovo Tenerife (66-79).

stats