Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 05/03/2023

'Coitus interruptus' que obliga Saras a demanar perdó: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça fa un partit per oblidar i perd a la pista del Casademont Saragossa

2 min
Sarunas Jasikevicius

BarcelonaQuan tan sols s'havien disputat cinc minuts de partit, el duel entre el Casademont Saragossa i el Barça es va aturar per culpa d'un problema amb la videoconsola que gestiona tant el temps com els punts dels dos equips. Els operaris van trigar més de 40 minuts a solucionar-ho. Sense Mirotic ni Higgins ni concentració, el conjunt català va perdre per primera vegada després de 10 triomfs seguits a la Lliga Endesa. "Hem de demanar perdó a l'afició perquè el nostre partit no ha sigut digne", va reconèixer Sarunas Jasikevicius.

El Baxi Manresa aprèn a conviure amb l'ansietat

Festa grossa al Nou Congost, on el Baxi Manresa va superar el Carplus Fuenlabrada i va sumar el quart triomf de la temporada. A més, va aconseguir el basket average contra un rival directe en la lluita per evitar el descens. La victòria va ser la primera de l'any 2023 per a l'equip bagenc, que no guanyava un partit des del 30 de desembre. "Hem tingut ansietat, però hem d'aprendre a conviure-hi", va dir Pedro Martínez.

El Bàsquet Girona tampoc troba l'escletxa de l'Unicaja

Si el Barça, el Madrid i el Lenovo Tenerife van perdre contra l'Unicaja és que l'equip andalús passa per un bon moment. El Bàsquet Girona ho va comprovar i va perdre contra un rival que va aprofitar el partit per celebrar el títol de Copa del Rei amb els seus aficionats. Les pèrdues de pilota van ser una llosa per discutir la victòria a un adversari amb molta confiança i que va aconseguir una producció ofensiva molt superior.

Allargar una comunió excepcional

Dues setmanes després de disputar un dels partits amb més càrrega emocional dels últims anys, el Joventut torna a trepitjar el parquet del Palau Olímpic de Badalona. El seu rival serà l'UCAM Múrcia. "Tenim moltes ganes de tornar a viure ambients com el de la Copa. Enganxar més gent i que segueixi la comunió que vam viure a la Copa és l'objectiu", reconeix Guillem Vives, base de l'equip verd-i-negre.

stats