Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 30/10/2022

El pitonís que mai més et farà patir: l'Instant Replay de l'ARA

Un aficionat de la Penya prediu amb èxit tots els resultats

2 min
Marc Guardiola

BarcelonaLa juguesca és senzilla. Marc Guardiola, un aficionat del Joventut Badalona, llança un tir lliure a la pista de bàsquet que té al pati de casa. Si l’encerta, la Penya guanya. Si falla, perd. El seguidor acumula set prediccions encertades. Els espectadors que havien vist el seu vídeo es van estalviar el patiment contra el Saragossa.

Nico Laprovittola

El somni impossible de Sarunas Jasikevicius

Si Pep Guardiola omplia l'equip de migcampistes, Sarunas Jasikevicius voldria fer el mateix amb bases. El seu gran somni seria jugar amb cinc directors de joc. “Si jo pogués fer-ho, jugaria amb cinc bases. Per a mi és com es juga millor a bàsquet. La presa de decisions i la velocitat puja a un altre nivell”, diu.

Marc Gasol en defensa

El mestre guanya el deixeble

Segon triomf. El Bàsquet Girona d'Aíto García Reneses va superar l'UCAM Múrcia de Sito Alonso en un partit que no es pot explicar sense analitzar la proposta tàctica de les dues banquetes. Aquesta vegada el mestre es va imposar a un dels deixebles avantatjats.

Jerrick Harding

La pitjor derrota en més de 30 anys

El Baxi Manresa va patir dissabte la pitjor derrota de la història al Nou Congost. Per trobar una derrota més contundent, cal viatjar fins a l’any 1990, quan el conjunt bagenc encara jugava al Vell Congost. "És un dia dur i trist", va reconèixer un Pedro Martínez en estat de xoc per la descomposició del seu equip.

stats