Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 27/11/2022

Punteria majúscula per donar la raó a l’Excel: l'Instant Replay de l'ARA

L'equip blaugrana aprofita les rotacions de Sarunas Jasikevicius

2 min
Celebració del Barça

BarcelonaEl Barça va superar el Coviran Granada en un partit de molta efectivitat local. Tot i donar descans a jugadors com Àlex Abrines, Nico Laprovittola i Sertaç Sanli, el conjunt blaugrana va fer una bona feina i va fer bo l’Excel de rotacions de Sarunas Jasikevicius. “Hem d’estar molt contents amb el nostre atac, que ha sigut molt fluid”, va analitzar l’entrenador lituà. Els locals van anotar 21 dels 22 primers tirs que va intentar.

Marc Gasol en defensa

Aíto no entén la poca energia del Girona

El Bàsquet Girona va caure derrotat a la pista del Cazoo Baskonia. Les 16 pilotes perdudes i els baixos percentatges de tir es van convertir en una llosa per a l’equip català, que no va tenir opcions. "Estic descontent. El Baskonia ha jugat bé, però nosaltres hem jugat sense energia en el primer temps. Hem reaccionat, però per a mi no té explicació el que hem fet al primer quart", va reconèixer Aíto García Reneses.

Solvència quan no es pot assolir la perfecció

Després del triomf a la pista del Carplus Fuenlabrada, el Joventut Badalona es va posar en un balanç positiu per primera vegada aquesta temporada. La Penya acumula cinc victòries i quatre derrotes a la Lliga Endesa. "Nosaltres encara no havíem aconseguit cap victòria fora de casa i és per això que li donem un gran valor al triomf. Juguem molts partits i no sempre podem estar perfectes", va opinar Carles Duran.

La diferència entre estar content i satisfet

El Baxi Manresa, que necessitarà temps per adaptar les noves incorporacions, va perdre a la pista del Gran Canària. L’equip bagenc va encaixar 99 punts contra un rival que va anotar el 60% dels tirs de dos i el 47% dels triples que va intentar. “Estic content per l’esforç, però no satisfet. Hem de defensar millor. Això és una crítica que ens hem de fer tots, inclòs jo, que formo part de l’equip”, va resumir Pedro Martínez.

stats