Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 25/03/2023

El gran secret de Satoransky per jugar bé: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça s'endú el derbi contra el Joventut

2 min
Tomás Satoransky i Sarunas Jasikevicius

BarcelonaEl gran protagonista de la victòria del Barça contra el Joventut va ser Tomás Satoransky, que va sumar 19 punts i 5 assistències. "Estic en el meu millor moment de la temporada", va reconèixer el base txec. El director de joc va bromejar amb el motiu del seu bon rendiment. "Els meus nens dormen millor. És broma, encara es desperten molt. Necessitava un període d'adaptació", va dir durant l'entrevista postpartit.

Més rebots que encert per a la Penya

La Penya no va poder donar la sorpresa al Palau Blaugrana, on els baixos percentatges de tir es van convertir en una llosa per a l'equip verd-i-negre. El conjunt badaloní només va anotar un 38% dels tirs de dos i un 18% dels triples. El tercer quart va ser decisiu. La millor notícia per al Joventut van ser els 19 rebots ofensius. "Crec que encara podem estar més a prop del Barça", va explicar Carles Duran.

Aíto García Reneses i Pedro Martínez abans del partit.

Dues pissarres atrevides

El Baxi Manresa va aconseguir una victòria de gran valor estratègic a la pista d'un Bàsquet Girona que encara haurà de mirar de reüll unes setmanes les posicions de descens. Tot i les urgències, tant Pedro Martínez com Aíto García Reneses van apostar per fugir del bàsquet control i competir a cara descoberta. Abans del descans, els dos tècnics ja havien utilitzat els 24 jugadors convocats.

La germanor del bàsquet

A diferència del que habitualment passa al Palau Blaugrana, Fontajau va permetre que els aficionats rivals portessin samarretes del seu equip. La lliçó dels seguidors del Bàsquet Girona i el Baxi Manresa va ser preciosa i va demostrar que es pot animar un conjunt sense faltar al respecte l'adversari. Algunes imatges de veïns de cadira amb samarretes diferents es van fer virals.

stats