Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 16/10/2022

Últim quart sense eufemismes a Can Madrid: l'Instant Replay de l'ARA

El Joventut no concreta una diferència de nou punts al WiZink Center

2 min
Yannick Kraag

BarcelonaUn Joventut de Badalona valent no va poder mantenir una diferència de nou punts contra el Reial Madrid. Un últim quart molt dolent (27-14) es va convertir en una llosa per a l’equip verd-i-negre. Carles Duran no va buscar eufemismes. “Hem fet una merda d’últim quart”, va resumir.

Josep Franch

La dada del Bàsquet Girona que il·lusiona

El Bàsquet Girona ha perdut els quatre partits que ha disputat a la Lliga Endesa i ocupa l’última posició. Aíto García Reneses demana més concentració. Però no tot són ombres a Fontajau, on l’equip gironí té una mitjana de gairebé 4.900 per partit.

Oscar da Silva en defensa

Un biòleg amb un cervell privilegiat

Oscar da Silva té estudis de biologia i investigacions sobre les cèl·lules mare. A més, parla sis idiomes. Tot i que porta poc més d’un any jugant a bàsquet d’elit, dissabte va sumar 14 punts i 5 rebots amb el Barça a Manresa. La seva progressió només ha fet que començar.

Pedro Martínez, entrenador del Baxi Manresa

Manresa busca recanvi per a Hamilton

Unes setmanes després d’aterrar com a gran aposta del Baxi Manresa, Justin Hamilton va abandonar el club bagenc al·legant motius personals. El forat que deixa en el joc interior és clau i urgeix buscar recanvi. “Estem allunyats del que no depèn de nosaltres”, diu Pedro Martínez.

stats