Bàsquet - Lliga Endesa

Roger Grimau no es deixa enredar dos cops: l'Instant Replay de l'ARA

L'entrenador del Barça desactiva la defensa zonal del Monbus Obradoiro

Roger Grimau, entrenador del Barça

BarcelonaEl Barça ja no té partits còmodes. L'equip blaugrana, que va donar descans a Jabari Parker, va necessitar recuperar una renda de nou punts per guanyar a la pista del Monbus Obradoiro (84-89). Una defensa zonal semblant a la que li va plantejar el Breogan va dificultar l'atac culer, però Roger Grimau va trobar a temps la fórmula per recuperar l'equilibri ofensiu. "Ens hem sabut adaptar a la seva defensa zonal", va reconèixer l'entrenador català.

Carles Duran, entrenador del Joventut.

El Joventut, més imprevisible que mai

Després de recuperar un desavantatge de 21 punts, el Joventut no va ser capaç de rematar la feina a Granada (86-83). Els jugadors de la Penya van acabar molt molestos amb l'arbitratge. "No parlo dels àrbitres, no és la meva feina", va dir Carles Duran. L'entrenador no va quedar content amb la constància d'un equip verd-i-negre que s'allunya de les vuit primeres posicions. L'única bona notícia va ser la reaparició de Pau Ribas.

El gos de Pedro Martínez.

El gos de Pedro Martínez es perd la gesta

El Baxi Manresa va aconseguir una victòria gegant a la pista del Reial Madrid (72-83). L'equip bagenc acumula cinc triomfs consecutius com a visitant. "No pensem gaire en aquestes coses. No vull tirar sifó a l'eufòria, però el Madrid va tenir un partit dur fa menys de 48 hores i imagino que ha de ser complicat mantenir la tensió cada dia", va analitzar Pedro Martínez. El tècnic va fer broma amb el seu gos, que es va quedar adormit durant el minut final.

Cinc mesos de sequera

El Bàsquet Girona no guanya un partit com a visitant des del 2 de novembre de l'any passat. Les cinc victòries posteriors han arribat com a locals. Després de la derrota a Màlaga (111-80), Fotis Katsikaris va dir prou. "El partit no ha existit. No faré cap anàlisi tàctica. Em sento avergonyit per la imatge i demano perdó tant a la nostra afició com als aficionats al bàsquet per l'actitud que ha tingut el meu equip", va lamentar l'entrenador grec.