LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 19/08/2011

El Fiatc Joventut arriba a un acord amb el Madrid per deslligar-se dels drets de Rudy Fernández

En acabar aquesta campanya 2011-2012, el jugador podrà decidir si es queda a l'NBA o bé accepta un contracte del conjunt blanc per les pròximes tres temporades

àlex Gozalbo
1 min
Rudy Fernández.

BadalonaEl Fiatc Joventut ha arribat a un acord econòmic amb el Reial Madrid per deslligar-se dels drets de Rudy Fernández, de qui encara mantenia el dret de tempteig a la Lliga Endesa. Una vegada el club blanc tingui signat en paper aquest pacte verbal, el club que presideix Florentino Pérez n'anunciarà el fitxatge.

El Reial Madrid i Rudy Fernández van arribar fa dies a un acord, segons el qual l'escorta jugarà a l'equip que entrena Pablo Laso mentre duri el locaut (tancament patronal) a l'NBA. Si es reprèn la competició als Estats Units, l'ex de la Penya haurà de tornar als Dallas Mavericks. En finalitzar aquesta temporada 2011-12, el jugador podrà decidir si es queda a la NBA o bé accepta un contracte del Reial Madrid per les pròximes tres campanyes.

El Barça Regal ha preguntat pel jugador, però no tenia pressa per fer-se amb els serveis del jugador i el seu interès no era necessàriament per a aquesta temporada.

stats