Lliga Endesa
Esports Bàsquet 18/10/2012

L'Assignia Manresa celebra els seus 40 anys a l'elit

El club té la intenció d'organitzar actes commemoratius, elaborar regals específics i millorar la interrelació amb el territori

àlex Gozalbo
1 min
Jaume Ponsarnau, Josep Vives, Pere Calafell i Marc Bernadich

BarcelonaL'Assignia Manresa ha presentat aquest dijous l'agenda d'actes dels 40 anys a l'elit del bàsquet. El club té la intenció d'organitzar actes commemoratius, elaborar regals específics i millorar la interrelació amb el territori.

"Avui escrivim el nucli d'aquests 40 anys a la màxima categoria del bàsquet estatal, al costat de Barça, Madrid, Joventut i Estudiantes. Som un dels cinc clubs amb més presència al bàsquet d'elit i això és un motiu de màxim orgull. Els actes que presentem vénen marcats per una voluntat del club de seguir lligat a la ciutat i per un alt component popular, amb l'ànim que participi del màxim de gent possible", ha explicat Josep Vives, president executiu de l'Assignia Manresa.

Amb motiu dels 40 anys, el club ha creat una comissió per organitzar i gestionar tots els actes. Marc Bernadich, membre del Consell Administratiu del club, és el president de la Comissió dels 40 anys i amb motiu de la presentació ha comentat que s'estan preparant molts actes "des d'ara a l'octubre fins al maig i els hem dividit en tres àrees: actes populars, records i regals, i interrelació a dins i fora del club".

En relació als actes, s'està treballant per aconseguir una recepció de l'alcaldia a l'Ajuntament de Manresa, per organitzar un àpat de germanor al pavelló Nou Congost, per coorganitzar la Transèquia, per muntar un torneig de 12 hores de bàsquet i per fer un homenatge dels 40 anys en un partit al Nou Congost.

stats