El Barça guanya confiança a Andorra (63-79)

Leandro Bolmaro i Pau Gasol, els més destacats

i
Àlex Gozalbo
Babatunde Olumuyiwa i Pau Gasol

BarcelonaEl Barça ha solucionat un partit incòmode a la pista del MoraBanc Andorra amb una victòria que referma la seva segona posició a la classificació (63-79). Leandro Bolmaro, que ha anotat 26 punts amb 4/5 en triples, i Pau Gasol, que ha sumat 16 punts i 8 rebots, han sigut els dos jugadors culers més destacats. Pensant en l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga, Sarunas Jasikevicius ha donat descans a Nick Calathes, Cory Higgins, Nicola Mirotic i Brandon Davies. “Els meus jugadors han fet una molt bona feina en una pista que sempre és molt difícil. Veníem cansats d’una setmana molt difícil, però hem tingut una molt bona actitud. És una victòria molt important”, ha analitzat el tècnic lituà.

El partit ha començat amb ritme i imprecisions. Bolmaro, que ha anotat 13 punts en el primer quart, i Clevin Hannah, que n'ha sumat 11, s'han convertit en les referències ofensives dels seus equips (23-26). El pas dels minuts ha penalitzat un MoraBanc Andorra que portava tres jornades sense competir per culpa del coronavirus. El Barça ha aconseguit una renda de 12 punts durant un segon període en què el conjunt local ha patit per mantenir el ritme anotador (32-44).

Sarunas Jasikevicius i Leandro Bolmaro

La reacció del MoraBanc Andorra ha arribat en un tercer període en què el Barça ha perdut massa pilotes. L’equip blaugrana, que ha vist aturada la seva anotació, ha rebut un parcial de 0-14 (55-52). L’inici del període definitiu, però, ha servit per esvair dubtes i el conjunt català ha reconduït la situació amb un parcial inicial de 2-10. El rival ja no ha tingut resposta per a aquesta accelerada definitiva.