BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 13/12/2020

El Barça pateix per superar l'Obradoiro (75-78)

Els jugadors de Saras Jasikevicius sumen en terres gallegues l'onzena victòria a la Lliga Endesa

Un moment del duel entre l'Obradoiro i el Barça

BarcelonaEl Barça va tornar de Santiago de Compostela amb el botí del triomf davant d'un batallador i incòmode Monbus Obradoiro (75-78). Els blaugranes van haver de suar de valent per sumar l'onzena victòria a la Lliga Endesa en catorze partits. En un enfrontament molt igualat, el matx no es va decidir fins als instants finals, en què l'aportació de Calathes i Abrines ha sigut clau per segellar el triomf català. El base grec, amb 25 punts, va ser el líder anotador tant del seu conjunt com del matx. Calathes, juntament amb Mirotic, també va ser el jugador de l'equip de Saras Jasikevicius amb més bona valoració (20). Amb aquest resultat, el Barça se situa tercer a la classificació per darrere de l'Iberostar Tenerife i el Reial Madrid, segon i primer classificats, respectivament.

Per endur-se el partit, els blaugranes van haver de capgirar, un cop més, una posada en escena en què el seu rival va ser superior. Durant el primer període, els locals van arribar a tenir avantatges de set punts. El Barça, però, no va tardar a reaccionar i es va arribar al descans amb el marcador molt igualat (39-37). A la segona meitat, la millora defensiva i el lideratge de Calathes van dur el Barça a liderar un partit en què l'Obradoiro va exigir als blaugranes fins al final.