LLIGA CATALANA
Esports Bàsquet 25/09/2012

El Barça Regal no té problemes contra el Força Lleida i jugarà la final de la Lliga Catalana (80-60)

Els blaugrane superen amb facilitat el conjunt lleidatà, que ha en cap moment ha deixat de ser agressiu tot i la diferència de nivell

D.r. Jover
Marcelinho Huertas, durant la semifinal

BadalonaEl Barça Regal ha superat el Força Lleida per 80-60 en la primera semifinal de la Lliga Catalana ACB. El conjunt lleidatà, que jugarà aquesta temporada a l'Adecco Or, ha donat la cara en tot moment i mai s'ha deixat anar. La nota negativa del partit ha estat la poca assistència de públic al Palau Olímpic.

Tot i que el primer quart ha estat molt igualat (17-17), a mesura que han començat les rotacions el Barça s'ha fet l'amo del partit. El blaugrana Nathan Jawai s'ha fet l'amo de la zona i des d'aquell moment els blaugranes han agafat una renda que poc a poc ha augmentat. Del 17-17 s'ha passat al 38-24, resultat al descans.

En el tercer quart ha estat Pete Mickeal qui ha sostingut el Barça, mentre que pel Lleida el seu capità, Miki Feliu, ha estat l'home més encertat. La diferència de potencial, però, és evident i el Força Lleida de Joaquín Prado ha fet tot el que ha pogut (61-44).

En el darrer quart el jove Álex Abrines ha agafat les rgnes de l'atac del Barça (13 p) i l'americà Alex Thompson (12 p) ho ha intentat tot pel Lleida, però sense massa èxit. El fet que el Lleida jugués aquest dilluns un partit contra l'Unicaja ha pesat en els darrers minuts de partit. El 80-60 final ha reflectit la gran escletxa que hi ha entre tots dos equips, tot i que el Lleida no s'ha donat mai per vençut.