LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 19/01/2013

El Barça Regal necessita una victòria per seguir creient en ell mateix

Els de Xavi Pascual s'enfronten al Blancos de Rueda Valladolid sense Joan Carles Navarro, que segueix lesionat (12 hores, Esport 3)

Efe
2 min
Nate Jawai lluita per la pilota amb els jugadors del Besiktas Gasper Vidmar i Patrick Christopher / TOLGA BOZOGLU / EFE

BarcelonaDesprés de la victòria europea de dijous passat a Istanbul, el Barça Regal necessita seguir creient en ell mateix per escalar posicions a la Lliga Endesa. Per fer-ho, ha de guanyar aquest diumenge (12 hores, Esport 3) a la pista del Blancos de Rueda Valladolid, equip que el va sorprendre a la primera volta.

El primer partit dels blaugranes a l'ACB ja va dibuixar el complicat panorama dels de Xavi Pascual. El Barça va perdre llavors per 71-78 en una demostració de la irregularitat que ha signat aquesta temporada en el campionat domèstic.

Els barcelonistes arriben al partit sense Joan Carles Navarro. El capità i millor jugador dels catalans es va lesionar la setmana passada en el partit d'Eurolliga contra l'Olympiacos, un trencament de fibres del bíceps femoral distal de la cama dreta, i continua de baixa. El jugador descartat per al partit és Joe Ingles. L'australià va ser donat de baixa fa tres partits –Nathan Jawai va entrar en el seu lloc– i només juga els partits d'Eurolliga. Ingles, que va ser el màxim anotador del primer partit de Lliga davant els val·lisoletans, podria esgotar els seus últims dies com a blaugrana, ja que podria ser inclòs en algun intercanvi de jugadors abans de finals de gener, que és quan venç el termini.

Els barcelonistes necessiten potenciar el seu joc interior, on sobretot funciona Ante Tomic, un jugador molt regular que garanteix pràcticament dobles figures a cada partit, i també la defensa, que li va tornar a donar la victòria en l'últim partit europeu a la pista del Besiktas.

En la direcció Víctor Sada està a bon nivell i Xavi Pascual confia en el lituà Saras Jasikevicius, que després d'una arrencada dubitativa sembla que està en plena evolució física.

stats