LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 15/02/2015

La Bruixa d'Or, necessitada de victòries, lluitarà per un triomf de prestigi contra el Laboral Kutxa

El conjunt de Pedro Martínez té el mateix registre que el Sevilla, en places de descens (19:00 hores)

Ara
1 min
Roger Grimau, entrant a cistella

BarcelonaEl Bruixa d'Or Manresa encara un partit complicat immers en la seva habitual i ja complicada situació. El conjunt de Pedro Martínez rep la visita del Laboral Kutxa (19:00 hores), un dels equips més en forma de la Lliga Endesa de les últimes jornades (aquest divendres els bascos van derrotar l'Unicaja a l'Eurolliga).

Els manresans necessites victòries i les necessiten ja si no volen complicar-se la vida. El conjunt del Nou Congost, tercer per la cua, té els mateixos triomfs que el Sevilla (5), penúltim de la classificació. Aconseguir ampliar aquest caseller, tot i la qualitat del rival, és possible tenint en compte la seva dinàmica com a visitant.

El Laboral Kutxa visita aquesta tarda la pista catalana amb el clar objectiu d'aconseguir guanyar lluny de Vitòria 273 dies després. Per trobar l'anterior victòria del Baskonia lluny del Buesa Arena cal remuntar-se nou mesos enrere, a la jornada 33 de la fase regular de la passada temporada. Va ser el 18 de maig quan els vitorians van vèncer a la pista del CAI Saragossa, 75-88.

stats