Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/11/2012

El contracte de Mario Hezonja permet que marxi a la NBA a partir del 2014

El jove croat va signar un compromís per set anys, però té l'opció de deixar el Barça Regal abonant una indemnització econòmica

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaMario Hezonja, la gran joia del Barça Regal, va signar aquest estiu un contracte per a les pròximes set temporades, però l'aler croat té una clàusula al contracte que li permet deixar el club blaugrana a partir del 2014 per anar a la NBA. El jove hauria de pagar una penalització econòmica.

La NBA no li treu l'ull de sobre i diumenge dos 'scouts' van seguir en directe el seu partit amb el filial blaugrana contra l'Ourense. Jason Filippi (Portland Trail Blazers) i Adam Filippi (Charlotte Bobcats) van veure els seus 25 punts. De fet, el jove de 17 anys és el màxim anotador de l'Adecco Or. "És el millor escorta europeu que he vist mai", va apuntar un d'ells.

El passat dijous sis 'scouts' de la NBA van acudir al Palau Blaugrana per veure el partit d'Eurolliga del primer equip contra el Partizan: Adam Simon (Miami Heat), Will Dawkins (Oklahoma City Thunder), Kevin Wilson (New York Knicks), Claudio Crippa (San Antonio Spurs), Antonio Maceiras (Los Angeles Lakers) i Martí Artigas (Orlando Magic).

Podeu llegir la informació completa a l'ARA Premium.

stats