Bàsquet - Copa de la Reina
Esports Bàsquet 27/03/2022

El Perfumerías Avenida, la pedra a la sabata de l’Spar Girona (74-69)

L'equip català no pot revalidar el títol de la Copa de la Reina

1 min
Celebració del Perfumerías Avenida mentre marxa Laia Palau

BarcelonaL’Spar Girona ha perdut contra el Perfumerías Avenida i no ha pogut revalidar el títol de la Copa de la Reina (74-69). Uns dies després de deixar l'equip català sense final four de l'Eurolliga, el conjunt salmantí ha tornat a convertir-se en el botxí de les il·lusions gironines. La montgatina Sílvia Domínguez (17 punts, 8 assistències i 7 rebots) ha sigut la millor jugadora a València.

La final ha sigut un duel d'estils. Mentre Alfred Julbe intentava accelerar el joc, Roberto Íñiguez accentuava les situacions de cinc contra cinc del seu equip. El Perfumerías Avenida ha aprofitat una primera meitat extraordinària de Sílvia Domínguez per construir-se una diferència de sis punts (30-24). La base de 35 anys ha sumat 10 punts, 3 rebots i 3 assistències en menys de 12 minuts. La reacció de l'Spar Girona ha arribat amb Julia Reisingerova i Michaela Onyenwere, una jugadora capaç de ser determinant a les dues parts de la pista amb la qual el conjunt català no ha pogut comptar a l'Eurolliga (43-39).

Sílvia Domínguez.

El partit ha baixat al fang després del descans. L'Spar Girona ha passat un moment delicat durant el tram final del tercer quart i en l'inici del quart període, quan s'ha vist amb un desavantatge de 15 punts (67-52). El ritme de joc s'ha alentit molt i l'equip català ha començat a passar-ho malament. La remuntada final ha servit per accentuar l'orgull del conjunt gironí (74-69), però no per capgirar el marcador.

stats