Bàsquet - Copa de la Reina
Esports Bàsquet 25/03/2022

L'Spar Girona comença la Copa trepitjant fort (89-41)

El vigent campió debuta amb un contundent triomf contra l'Estudiantes

1 min
Celebració de l'Spar Girona

BarcelonaL'Spar Girona, vigent campió del torneig, va obrir la seva participació a la Copa de la Reina de València amb una contundent victòria contra el Movistar Estudiantes (89-41). El partit dels quarts de final va quedar decidit en un primer quart en què l'equip català es va apuntar un parcial de 35-12. Els excel·lents percentatges des de la línia de tres punts i el domini en el rebot van impulsar l'anotació del conjunt entrenat per Alfred Julbe.

Sense opcions de victòria, el Movistar Estudiantes es va anar desanimant amb el pas dels minuts. Les seves propostes ofensives van xocar amb una bona defensa i els seus percentatges de tir van anar caient en picat. El partit tan sols va durar 90 minuts, gairebé mitja hora menys del que és habitual.

La Fonteta acollirà aquest dissabte les semifinals del torneig. El Perfumerías Avenida jugarà a les 14 h (Esport3 i TDP) contra el Lointek Gernika, el botxí del Cadí La Seu. L'Spar Girona, per la seva banda, s'enfrontarà a les 17.30 h (Esport3 i TDP) al València Basket.

stats