Esports Bàsquet 30/03/2014

El Barça abusa d'un Bilbao Basket amb el cap lluny del bàsquet (104-75)

L'equip blaugrana ha sumat el seu 14è triomf consecutiu i ha tornat a demostrar el seu bon moment de forma

Marko Todorovic / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaEl Barça ha abusat aquest diumenge d'un Bilbao Basket (104-75) amb el cap lluny del bàsquet pels problemes extraesportius que viu l'equip. El conjunt català, que no perd des de la final de la Copa del Rei, ha sumat el seu 14è triomf consecutiu i ha tornat a demostrar el seu bon moment de forma al Palau Blaugrana, on 3.821 espectadors han vist el partit en directe.

Xavi Pascual ha fet descansar Brad Oleson i Bostjan Nachbar, que divendres va patir un cop a l'esquena contra el Panathinaikòs. Cap jugador del Barça ha superat als 22 minuts de joc.

L'equip blaugrana ha trigat 12 minuts en aconseguir una renda superior als 20 punts (38-17) i 15 en fer jugar tots els components del seu conjunt. Marcelinho Huertas, que ha anotat 11 dels seus 18 punts en el primer quart, ha liderat l'inici d'un Barça que ha repartit 9 assistències en el primer període. El Bilbao Basket s'ha agafat a una defensa zonal per reduir la diferència (54-37, descans).

El Barça no ha afluixat i, gràcies als seus bons percentatges de tir, la renda local ha anat creixent en una segona meitat massa desequilibrada en què Jacob Pullen, Mario Hezonja i Marko Todorovic han protagonitzat algunes accions espectaculars. Al final, 104-75.