Eurolliga
Esports Bàsquet 11/04/2013

El Panathinaikòs guanya al Palau Blaugrana i empata la sèrie dels quarts de final (65-66)

Dimitris Diamantidis ha sentenciat el partit amb un triple a 8 segons del final

BarcelonaEl Panathinaikòs ha guanyat al Palau Blaugrana (65-66) i ha empatat la sèrie dels quarts de final de l'Eurolliga (1-1). Dimitris Diamantidis ha sentenciat el partit amb un triple a 8 segons del final en una acció en què el Barça Regal, que ha malbaratat una renda de 13 punts, incomprensiblement no ha fet falta personal. Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius han fallat dos tirs en l'última possessió local.

El moment crític del Barça Regal ha arribat al segon període, quan s'ha vist vuit punts per sota al marcador del Palau Blaugrana. L'entrada d'Alex Abrines, que es va perdre el primer partit per una indisposició, i la recuperació de les defenses alternatives que Xavi Pascual es reserva per als enfrontaments contra el Reial Madrid o els millors equips de l'Eurolliga, han fet reaccionar l'equip local, que ha arribat al descans amb una renda de 5 punts (32-27).

La renda blaugrana ha arribat a ser de 13 punts a l'inici del tercer quart, quan un triple de Víctor Sada ha rematat uns minuts d'inspiració defensiva del Barça Regal, un equip que necessita sentir-se fort al darrera per jugar amb velocitat al davant. El conjunt blaugrana ha sumat punts amb continuïtat, però sobretot ha aconseguit desempallegar-se de l'enganxós ritme del Panathinaikòs, un rival que allarga totes les possessions i que prefereix caminar a córrer.

El partit ha arribat als últims minuts amb el marcador empatat. Dimitris Diamantidis ha sentenciat el partit amb un triple a 8 segons del final en una acció en què el Barça Regal, en contra del que havia demanat Xavi Pascual, no ha fet falta personal. Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius han fallat dos tirs en l'última possessió local.