Esports Bàsquet 03/05/2015

El Barça sua per desfer-se d'un combatiu Movistar Estudiantes (76-62)

La renda local era de tan sols tres punts a set minuts del final

Edwin Jackson lluita per un rebot / TONI GARRIGA / EFE

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha superat aquest diumenge un Movistar Estudiantes que ha donat més feina de l'esperada al Palau Blaugrana (76-62). Després de la desfeta contra l'Olympiacos, l'equip català ha sumat el tercer triomf consecutiu. Xavi Pascual ha fet descansar Joan Carles Navarro per tercer enfrontament consecutiu. Un total de 4.178 espectadors han vist el partit en directe.

Àlex Abrines (16 punts) i Justin Doellman (13) han estat els màxims anotadors del Barça. Els jugadors locals han repartit 18 assistències i, per tant, tal com s'havien compromès amb Nacho Muñoz, un nen de 5 anys, donaran 900 euros més a la investigació de la malaltia de Dent, una patologia lligada al cromosoma X que afecta el ronyó. La iniciativa, que ja es va fer contra l'Obradoiro, es repetirà contra el Dominion Bilbao Basket i el MoraBanc Andorra.

Animat per Àlex Abrines, que ha anotat 8 dels 12 primers punts del Barça, i per una defensa agressiva, l'equip blaugrana ha aconseguit una renda d'11 punts durant el primer període (16-5). El Movistar Estudiantes, però, ha sabut esperar el seu moment i fer-se fort durant un segon període en què ha capgirat el marcador (27-29). Les pèrdues de pilota han castigat els locals i el partit ha arribat empatat al descans (29-29).

El Barça no ha aconseguit obrir una escletxa decisiva durant un tercer període que ha acabat amb el resultat de 56-49. La renda local era de tan sols tres punts (59-56) a set minuts del final.