Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 28/03/2021

El Barça se'n surt en un partit incòmode contra el Fuenlabrada (81-79)

i
Àlex Gozalbo
2 min
Nick Calathes

BarcelonaEl Barça se n'ha aconseguit sortir un partit incòmode contra l'Urbas Fuenlabrada. Després d'una setmana exigent, l'equip blaugrana ha patit per apuntar-se una nova victòria (81-79). El conjunt català s'ha vist obligat a recuperar un desavantatge de 9 punts contra un rival que estrenava entrenador, el català Josep Maria Raventós. Sarunas Jasikevicius, que encara té la baixa de Cory Higgins, ha fet descansar Nikola Mirotic, que s'ha quedat fora de la convocatòria. Dos tirs lliures de Brandon Davis a quatre segons del final han sigut decisius.

"No hem estat massa bé ni en atac ni en defensa. Escollim en quins partits jugarem amb duresa i en quins no. Hi ha gent que no estava mentalment preparada per jugar molt i fer-ho bé. El Fuenlabrada ha fet un gran partit i ha sortit amb més energia que nosaltres. A banda de la victòria no tenim moltes més coses positives. Ens espera una setmana molt dura i esperem estar a l'alçada", ha analitzat Sarunas Jasikevicius.

Després de dos primers quarts sense encert en el tir, el Barça ha començat a reconduir la situació durant un tercer període en què Leandro Bolmaro, Àlex Abrines i Brandon Davis han fet un pas endavant. Tot i això, el Fuenlabrada ha arribat a l'últim període amb un avantatge de tres punts (56-59). L'equip blaugrana ha mantingut la concentració en un tram final de partit molt igualat i s'ha endut la victòria.

El partit ha arribat empatat a 14 segons del final (79-79) i la possessió era per al Fuenlabrada, però Àlex Abrines ha recuperat la pilota i la jugada ha acabat amb una falta personal sobre Davis, que ha anotat dos tirs lliures. Jovan Novak ha fallat un triple sobre la botzina.

Ante Tomic

Derrota de la Penya (78-88)

El Joventut de Badalona, per la seva banda, ha acusat el desgast de l’eliminatòria contra la Virtus i ha perdut contra el Coosur Betis (78-88). Pau Ribas ha suplert les baixes de Neno Dimitrijevic i Xabi López-Arostegui anotant 30 punts amb 6/7 en triples

stats