Lliga Endesa
Esports Bàsquet 08/02/2015

La Bruixa d'Or Manresa competeix bé, però perd a Bilbao (86-77)

L'equip que entrena Pedro Martínez no ha pogut sumar la sisena victòria de la temporada

Marko Todorovic i Isaac Fotu / ACB PHOTO

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha competit bé aquest diumenge a la pista del Bilbao Basket (86-77), però no ha pogut sumar la sisena victòria de la temporada. Zeljko Sakic (14 punts) i Álex Hernández (13 punts) han estat els jugadors més destacats de l'equip català, que ha vist debutar Peppe Poeta. El protagonista del partit, però, ha estat Àlex Mumbrú, que ha anotat 24 punts amb sis triples.

El conjunt que entrena Pedro Martínez ha anotat 26 punts en el primer període (18-26), però no ha pogut mantenir el ritme anotador en el segon quart (21-12). Al descans, 39-38.

"Hem portat bé el partit durant els primers minuts. Ens ha faltat constància, hem tingut un moment molt dolent al tercer quart, on hem perdut cinc o sis atacs consecutius. El Bilbao ha mogut bé la pilota i ha aconseguit bons percentatges amb tirs alliberats", ha dit Pedro Martínez.