Eurolliga
Esports Bàsquet 10/05/2013

L'Olympiacos esborra un desconegut CSKA de la 'final four' de Londres (52-69)

L'equip grec defensarà títol a la final d'aquest diumenge

àlex Gozalbo
1 min
Acie Law, durant la semifinals entre l'Olympiakos i el CSKA

LondresUn desganat CSKA de Moscou, un dels projectes més cars de l'Eurolliga, ha quedat eliminat de la 'final four' per un sorprenent Olympiacos (52-69) que ha arribat a tenir una renda de 20 punts. L'equip rus, que no ha estat capaç d'anotar ni una cistella durant tot el tercer període, mai ha sabut competir contra un rival molt més motivat.

Nefast en la selecció de tir i pitjor encara en l'encert, el CSKA de Moscou ha fet el ridícul contra un conjunt grec que ha millorat molt en les últimes setmanes. L'Olympiacos ha jugat tot el partit amb una velocitat més i ha arribat abans que l'equip que entrena Ettore Messina a totes les pilotes.

La victòria del vigent campió ha sigut un triomf coral. La derrota del CSKA, en canvi, ha tingut molts protagonistes individuals. Entre Milos Teodosic, Nenad Kristic i Theodoros Papaloukas tan sols han sumat 7 punts, un naufragi absolut.

L'Olympiacos disputarà aquest diumenge (21 hores) la final de l'Eurolliga, competició que l'any passat ja va guanyar de manera sorprenent.

stats