Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/03/2018

El Divina Seguros Joventut no surt de la zona de pànic (61-75)

La Penya no ha pogut evitar l'onzena derrota consecutiva

i
àlex Gozalbo
2 min
Sergi Vidal

BadalonaEl Divina Seguros Joventut ha perdut a casa contra el Baskonia (61-75) i no ha pogut evitar l'onzena derrota consecutiva. L'equip verd-i-negre, que s'ha quedat sense arguments durant la segona meitat, no n'ha tingut prou amb el suport de tots els clubs de Badalona per sortir de la posició de cuer. El 15% d'encert en els tirs de tres punts (4/27) ha estat una llosa per als locals.

Carles Duran, que ha descartat Neno Dimitrijevic, ha fet debutar el júnior Arturs Zagars. El tècnic tan sols ha pogut comptar amb Simon Birgander durant 98 segons perquè el jugador ha rebut un cop i s'ha vist obligat a abandonar el parquet en llitera.

El metge atenent Simon Birgander

Tot i els baixos percentatges de tir de tres punts, la Penya ha arribat a la segona meitat amb opcions de victòria contra un rival que tenia les baixes de Jayson Granger i Tornike Shengelia. De mica en mica, però, els visitants s'han apoderat del partit. El conjunt català ha provat una defensa zonal per canviar el ritme del joc.

"Tot i no tenir encert, durant la primera meitat hem jugat de tu a tu amb el Baskonia. La lesió de Birgander ens ha marcat molt perquè ens ha obligat a jugar amb un equip més petit. Diop ha estat determinant. Si som capaços de seguir jugant a aquest ritme arribaran les victòries. Si juguem així, tindrem més victòries que derrotes", ha dit Duran, que ha demanat centrar esforços en el pròxim rival, l'Obradoiro.

"La Penya és un equip que lluita molt, i nosaltres hem estat incòmodes en atac", ha analitzat Pedro Martínez. El tècnic del Baskonia ha lamentat les 23 pilotes perdudes.

stats