Eurolliga
Esports Bàsquet 21/02/2013

El Barça Regal abusa d'un Fenerbahçe Ulker sense cap interès per competir (60-99)

Totalment desmotivat i sense cap intenció d'esforçar-se en defensa, l'equip turc ja perdia per 31 punts de diferència al descans

Ante Tomic supera David Andersen

BarcelonaEl Barça Regal ha abusat d'un Fenerbahçe Ulker (60-99) sense cap rigor competitiu. Totalment desmotivat i sense cap intenció d'esforçar-se en defensa, l'equip turc ja perdia per 31 punts de diferència al descans (19-50). El conjunt blaugrana, per la seva banda, ha mantingut la concentració de les últimes setmanes i s'ha apuntat el seu 12è triomf consecutiu.

Joan Carles Navarro ha detectat ben aviat que el rival tenia poques ganes de defensar i ha anotat tres triples en un primer quart en què el Fenerbahçe Ulker, que tan sols ha comès quatre faltes en els primers 20 minuts, ja ha acumulat un desavantatge negatiu de 10 punts. La renda no ha parat de créixer i alguns aficionats turcs han abandonat el pavelló al descans, després de veure com l'equip local rebia un parcial de 6-27 al segon període.

El multimilionari projecte turc ha fet llàstima contra un Barça Regal que ha intentat seguir treballant en la mateixa línia després del descans. Els dos equips han utilitzat els dos últims períodes del primer partit de la segona volta del Top-16 de l'Eurolliga per intercanviar-se cistelles. La renda ha arribat a ser de 43 punts.