Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/11/2012

El Fiatc Joventut s'estrena com a visitant i ja suma quatre victòries en sis partits (80-82)

Corey Fisher ha liderat l'equip verd-i-negre a la pista del Mad-Croc Fuenlabrada

Corey Fisher, a Fuenlabrada

BarcelonaEl Fiatc Joventut ha aconseguit guanyar a la pista del Mad-Croc Fuenlabrada (80-82) i aconseguir la seva quarta victòria de la temporada, la primera que suma fora de casa. Bon partit de Corey Fisher, que ha anotat 22 punts, i d'Ognjen Kuzmic, que ha sumat 11 punts i 6 rebots gràcies a una bona primera meitat.

L'equip verd-i-negre ha començat el partit amb molta concentració i s'ha apuntat un parcial de 0-9 que li ha permés dominar el marcador fins al segon quart, quan el Mad-Croc Fuenlabrada ha remuntat i s'ha posat per davant.

El tercer quart del Fiatc Joventut ha estat molt bo i li ha permés disposar d'avantatges de fins a 14 punts contra un rival que no s'ha donat per vençut, ha plantejat una bona defensa zonal i ha arribat a la recta final amb opcions de competir pel triomf.

Els dos equips han entrat als últims tres minuts i mig amb el marcador empatat, però la Penya ha jugat amb més encert.