Lliga Catalana ACB
Esports Bàsquet 09/10/2013

El Fiatc Joventut remunta 16 punts i jugarà la final de la Lliga Catalana (82-78)

La Penya supera La Bruixa d'Or Manresa i es jugarà aquest dijous (21 hores, Esport3) el títol contra el Barça

àlex Gozalbo
1 min

GironaTan sols quatre dies abans de veure's les cares a la primera jornada de la Lliga Endesa, el Fiatc Joventut ha remuntat 16 punts contra La Bruixa d'Or Manresa (82-78) a la semifinal de la Lliga Catalana ACB i aquest dijous (21 hores, Esport3) disputarà la final contra el Barça, que intentarà aconseguir el seu cinquè títol consecutiu.

Aconseguir la victòria a Girona tenia un premi, disputar la final, però portava implícita una penitència, desgastar-se disputant dos partits en tan sols 24 hores, el segon contra el Barça, a pocs dies de debutar a la Lliga Endesa. Salva Maldonado i Borja Comenge ho han tingut molt present a Fontajau, tant per distribuir minuts com per preocupar-se més d’ajustar aspectes tàctics que no pas del marcador.

La semifinal ha semblat decidir-se entre el primer i el segon període, quan el Fiatc Joventut s'ha quedat deu minuts sense anotar i ha encaixat un parcial d’1-18. El desavantatge de la Penya ha arribat als 12 punts abans del descans (32-42).

La diferència ha crescut al tercer període, on ha arribat als 16 punts, però aleshores ha aparegut la millor versió d'un Fiatc Joventut que ha capgirat el marcador.

stats