NBA
Esports Bàsquet 30/05/2012

Els Spurs volen un altre anell amb asterisc (120-111)

Tony Parker (34 punts) lidera el segon triomf contra els Oklahoma City Thunder, la desena victòria consecutiva de l'equip de San Antonio als 'play-off' pel títol

Tony Parker, contra els Oklahoma City Thunder

BarcelonaLes campanyes de la NBA que s'han escurçat per culpa d'un tancament patronal es coneixen entre els aficionats com temporades amb asterisc. Els San Antonio Spurs van guanyar l'última (1999) i ara volen repetir. La franquícia ha tornat a superar els Oklahoma City Thunder (120-111) i ja domina la final de la Conferència Oest per 2-0.

Tony Parker, que ha acabat el partit amb 34 punts i 8 assistències, ha liderat l'atac d'uns Spurs per als quals Scott Brooks encara no ha sabut trobar cura. Els Oklahoma City Thunder han arribat a perdre per 20 punts de diferència al tercer quart contra un equip que acumula 10 victòries consecutives en aquest 'play-off'.

Desesperats, els Oklahoma City Thunder han intentat enviar reiteradament Tiago Splitter a la línia de tirs lliures, on el seu percentatge és baix. Gràcies al 'Hack-a-Splitter', el pivot ha disposat de 10 tirs lliures en menys d'un minut. En total, 12.

Un grapat de futbolistes del València, entre ells, Diego Alves, Jonás, Piatti i Ángel Dealbert, han vist el partit en directe per animar Tiago Splitter, jugador que durant el tancament patronal de la NBA va disputar tres partits amb el València Basket.

El tercer partit de la sèrie es jugarà aquest dijous al Chesapeake Energy Arena.