BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 07/06/2018

Durant situa els Warriors a un triomf del títol (102-110)

El quart partit de la final es disputarà a la pista dels Warriors aquest divendres a la nit

Kevin Durant prova la cistella davant l'oposició de Jeff Green

ClevelandKevin Durant ha aconseguit un doble-doble de 43 punts i 13 rebots com a director de l'atac dels Warriors de Golden State, que han superat a domicili 102-110 els Cavaliers de Cleveland i d'aquesta manera prenen un important avantatge de 3-0 en les finals de la NBA.

Amb el triomf, els Warriors deixen la sèrie 3-0 i se situen a només una victòria per aconseguir escombrar els Cavaliers i, de passada, sumar el seu tercer títol de campions en quatre anys. I és que aquesta derrota deixa els Cavaliers amb un desavantatge que cap equip ha aconseguit remuntar mai: en la història de les finals de la NBA els equips que han tingut una marca en contra de 0-3 –ha passat en 13 ocasions– mai han capgirat l'eliminatòria.

Stephen Curry ha aportat 11 punts i Draymond Green s'ha acostat al doble-doble amb 10 punts i 9 assistències. Per als Cavaliers, el líder encistellador ha sigut Lebron James, amb un triple-doble de 33 punts, 10 rebots i 11 assistències en 47 minuts de joc. Kevin Love ha aconseguit un doble-doble de 20 punts i 13 rebots.

El quart partit, i possiblement últim de la sèrie, es disputarà a la pista dels Warriors aquest divendres a la nit.