BÀSQUET
Esports Bàsquet 17/10/2014

La fiscalia demana 300 euros de multa per al seguidor del Fiatc Joventut que va mostrar una estelada a Saragossa

L'advocat d'Àlex Molina ja ha anunciat que recorrerà la sentència

Nuria García
1 min
Àlex Molina, al centre amb una bufanda de la Penya / ARA

BarcelonaAquest divendres al migdia s'ha celebrat al Jutjat d'Instrucció número 5 de Saragossa el judici de faltes de l'aficionat del Fiatc Joventut que va ser detingut després de mostrar una estelada. Marcel Molina, l'advocat que porta la seva defensa, ha demanat l'absolució per la inexistència dels fets, mentre la fiscalia ha demanat 300 euros de multa per una falta de desobediència per haver protagonitzat un estira-i-arronsa amb els agents.

Segons explica l'advocat de Molina, els policies s'han "contradit" durant la declaració quan ha explicat com van detenir l'aficionat de la Penya. "El primer ha dit que el van llençar a terra i que el van emmanillar després d'aixecar-lo. El segon ha dit que l'Àlex s'havia tirat a terra i que l'havien reduït i emmanillat llavors, mentre que el tercer ha dit que el van reduir a terra per emmanillar-lo", ha explicat a l'ARA Marcel Molina.

"Els agents diuen que l'Àlex els va empènyer i que durant el trasllat a comissaria, l'Àlex es ressistia", explica Marcel Molina, que afegeix que la defensa ha aportat un vídeo en què es veu que el seguidor del Fitac Joventut "estava espantat i sol" en aquell moment.

La defensa ha aportat al judici "molta prova: vídeos, fotos i cinc testimonis". La sentència probablement es coneixerà en 10 o 15 dies i Molina ja ha anunciat que recorreran.

stats