Bàsquet - Eurolliga
Esports Bàsquet 25/02/2021

Jasikevicius: "Pau Gasol ens pot ajudar molt"

El vestidor del Barça rebrà el català amb els braços oberts

i
Àlex Gozalbo
2 min
Sarunas Jasikevicius

BarcelonaEl vestidor del Barça rebrà Pau Gasol amb els braços oberts. “Que vingui un jugador com ell és una il·lusió molt gran. Encara ha de venir i veure com està de la seva lesió per veure si pot entrar directament als entrenaments o si encara necessitarà més temps. És un jugador molt experimentat i intel·ligent que sap a quin equip i en quin moment arriba. Si està en condicions de jugar, ens aportarà moltes coses, tant d’experiència com de lideratge. Crec que ens pot ajudar molt, però hem de tenir paciència. L’única cosa que ens preocupa és el seu estat físic”, analitza Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça. El tècnic lituà té bons records de quan va compartir equip amb el català. “Era molt fàcil connectar amb ell. És un guanyador”, diu. “Estic molt content i segur que ens ajudarà. Sabem que la seva situació no és fàcil perquè porta molt de temps amb la lesió, però té ganes. Estigui com estigui, ens ajudarà perquè té molta experiència. És un honor tenir un home com el Pau al vestidor”, explica Àlex Abrines, aler mallorquí de l’equip blaugrana.

L’Asvel Villeurbanne, rival al Palau

El Barça rep aquest divendres (21 h, DAZN) l’Asvel Villeurbanne, un dels sis únics rivals contra els quals aquesta temporada ha perdut a l’Eurolliga. L’equip francès arriba al Palau Blaugrana en una gran dinàmica, ja que acumula sis victòries consecutives a la màxima competició europea. “És un rival molt físic que ara mateix està en un gran moment de forma. Han anotat un 50% dels triples en els últims partits i estan jugant bé. Cada partit per a ells és com una final perquè estan intentant classificar-se per disputar els play-off”, analitza Jasikevicius. 

L’Asvel Villeurbanne va fitxar fa uns dies Thomas Heurtel, que estava sense equip des que es va desvincular del Barça. El base, que torna a un conjunt que ja coneix, no podrà jugar aquest partit, ja que no va poder ser inscrit a l’Eurolliga . “No ha dubtat a fer sacrificis econòmics per venir amb nosaltres. És un senyal que l’Asvel és una veritable referència per als millors jugadors francesos”, presumeix Tony Parker, president del club.

stats