Lliga Endesa
Esports Bàsquet 18/05/2016

Joey Dorsey diu adéu a la temporada

El pivot del Barça Lassa pateix un edema ossi

àlex Gozalbo
1 min
Joey Dorsey: “La vida fora de les pistes de bàsquet és difícil”

BarcelonaEl Barça Lassa ha informat que Joey Dorsey, que va patir un esquinç al turmell esquerre en el transcurs del primer partit del 'play-off' de quarts de final de l’Eurolliga disputat a Krasnodar, presenta en l’actualitat un edema ossi que li impedirà participar en l'últim partit de la fase regular de la Lliga Endesa i en el posterior 'play-off' pel títol. El pivot nord-americà, per tant, diu adéu al que queda de temporada.

Joey Dorsey es va incorporar al Barça Lassa el 19 de febrer passat per suplir la baixa per lesió de Shane Lawal. El de Baltimore ha disputat un total de nou partits d’Eurolliga amb la samarreta blaugrana, amb una mitjana de 5,3 punts i 7 rebots per partit. A més, també ha jugat dos compromisos de Lliga Endesa, contra l’ICL Manresa i el Montakit Fuenlabrada. En aquest cas, la mitjana ha estat de 4 punts, 6 rebots i 2 taps.

El Barça Lassa tancarà aquest diumenge la temporada regular rebent l'Iberostar Tenerife al Palau Blaugrana. L'equip de Xavi Pascual s'assegurarà la primera posició si aconsegueix la victòria.

stats