Bàsquet - Eurocup
Esports Bàsquet 18/10/2021

El Joventut estrena a Trento una Eurocup il·lusionant

Carles Duran tindrà les baixes de Ferran Bassas i Arturs Zagars per al debut europeu

2 min
Carles Duran i Pep Busquets

BadalonaEl Joventut de Badalona enceta aquest dimarts (20 h, DAZN) l’Eurocup a la pista del Dolomiti Energia Trento italià en la que serà la tercera presència consecutiva a la competició. Carles Duran tindrà les baixes de Ferran Bassas i Arturs Zagars per a l’estrena europea. “El partit és de dificultat màxima i, al mateix temps, tenim el gran repte de començar amb bon peu la competició perquè volem fer-ho molt bé. Nosaltres tenim bones sensacions, però tenim un grup dur. És important estar el més amunt possible per tenir avantatge de camp a les eliminatòries, però el primer objectiu passa per guanyar a Trento. L’Eurocup és una competició que ens il·lusiona i volem estar el més amunt possible", diu el tècnic, que vol girar full de la derrota de dissabte contra el MoraBanc Andorra.

L’equip italià destaca per tenir a les seves files al màxim anotador de la Lega, Cameron Reynolds, i per ser un equip amb molta qualitat individual. “El Trento és un equip que porta anys jugant la competició. Els conjunts italians tenen molt talent individual, amb molts americans, i amb un bon entrenador, Lele Molín. L’equip ha d’estar sòlid defensivament, defensar bé l’un contra un, i ser capaç de millorar ofensivament. Tenir encert a la línia de tres punts serà important", analitza Duran. L'Eurocup estrena format i els 20 equips participants es distribueixen en dos grups. Els vuit millors de cada grup accedeixen als vuitens de final.

“Venim amb ambició i il·lusió. Des de la pretemporada sabíem que l’Eurocup era una competició important, és cert que venim d’una derrota dura, però crec que ens ajudarà a afrontar l’inici a Europa bé. Comencem una competició diferent, que serà dura, però on anirem amb les màximes ganes. El Trento és un equip intens, molt físic. Ens hem de preparar per estar bé físicament, concentrats, no donar-los oportunitats de trobar-se còmodes, i així nosaltres podrem treure el partit”, opina Guillem Vives, base de l'equip verd-i-negre.

stats