LIGA ENDESA
Esports Bàsquet 11/10/2014

L'ACB torna a Andorra, 18 anys després

L'equip del Principat buscarà aquest dissabte la primera victòria de la temporada contra el Bilbao Basket (21.00 h)

Efe
1 min

Andorra la VellaDivuit anys després, el pavelló poliesportiu d'Andorra tornarà a viure un partit de la Lliga ACB. En concret, el que enfrontarà el MoraBanc Andorra i el Bilbao Basket, corresponent a la segona jornada de la fase regular (21.00 h).

L'equip del Principat, que dirigeix Joan Peñarroya, va perdre dissabte passat a Màlaga (83-69) i aspira a aconseguir el primer triomf de la temporada contra els bilbaïns, que al seu torn van estrenar-se amb victòria i bones sensacions contra el Fuenlabrada (73-54).

Peñarroya podrà comptar amb tots els seus efectius per a un partit en què l'Andorra intentarà resoldre els problemes que el van fer perdre a Màlaga: millorar el percentatge de tir de dos, minimitzar les pèrdues de pilota i concedir menys facilitats a l'atac rival. En canvi, el tècnic espera mantenir l'amenaça des de la línia de triple, un dels punts forts de l'equip andorrà i que el va mantenir viu en el debut a Màlaga durant algunes fases del partit.

El debut andorrà a casa serà també l'estrena d'un pavelló que ha estat remodelat per complir els requisits d'aforament de la competició i on s'ha treballat a contrarellotge perquè estigui a punt per a aquest dissabte.

stats