BÀSQUET
Esports Bàsquet 20/09/2013

Lituània derrota Croàcia i accedeix a la final de l'Eurobàsquet (77-62)

Després d'una primera part igualada, els lituans s'han escapat en el marcador en els dos últims quarts

Kleiza, de Lituània, intenta la cistella davant el croat Simon / GEORGI LICOVSKI / EFE

BarcelonaLa selecció de Lituània jugarà la final del campionat d'Europa de bàsquet després de derrotar aquest divendres en les semifinals del torneig la selecció de Croàcia per 77-62, en un partit en què Kleiza (22 punts) i Maciulis (23) han estat els grans protagonistes del seu equip.

Després d'una primera part igualada, els lituans s'han escapat en el marcador en els dos últims quarts i han aconseguit convertir-se en els primers finalistes.

Lituània s'enfrontarà per la medalla d'or aquest diumenge (21 hores) amb el vencedor del partit Espanya-França. Qui perdi jugarà aquest diumenge amb Croàcia per la medalla de bronze.