Bàsquet
Esports Bàsquet 19/09/2013

Joan Pahisa, lliçons vitals a un metre d'alçada: "Mai no he deixat de banda res que desitgés fer"

L'exemple de l'esportista, que ha penjat el vídeo d'un entrenament de bàsquet amb Xavi Rey, serveix de motivació per a molta gent

àlex Gozalbo
2 min

BarcelonaJoan Pahisa té 27 anys i una gran passió: el bàsquet. No seria res extraordinari si no fos perquè fa un metre d'alçada. Aquest informàtic català va participar fa unes setmanes amb èxit en la modalitat de tenis taula als World Dwarf Games de Michigan, una competició exclusiva per a gent de talla baixa.

"Sempre he volgut participar en esports d'equip i he acabat sent jugador de tenis taula. Només faig un metre d'alçada i la meva passió és el bàsquet. Una mica irònic, no? Res d'això, mai no he deixat de banda res que desitgés fer. Potser en un primer moment no vaig aconseguir el que realment volia, però amb imaginació i perseverança he trobat altres formes de fer-ho", diu a 'Glance Up', la seva pàgina web.

"La meva filosofia a la vida és intentar ajudar els altres. Vull mostrar a tothom el que l'esport m'ha donat i mostrar que has perseguir els teus somnis, sense importar quins siguin i per impossible que pugin semblar. Perquè el camí que has recórrer quan els persegueixes és el que t'omple com a persona i el que et fa ser feliç. No importa l'absurd que puguin semblar i si al final no pots aconseguir-los, l'intent segurament t'haurà portat a ajudar altra gent. Vull transmetre aquest missatge romàntic. Vull que aquest viatge serveixi per ajudar a altra gent", assegura Joan Pahisa, que fa uns dies va fer un entrenament de bàsquet amb Xavi Rey, jugador de l'Herbalife Gran Canària i la selecció espanyola.

"L'esport ha estat més que un 'hobby' per a mi. M'ha donat amics, felicitat, metes i un munt de dolor a les meus articulacions", afegeix aquest esportista, que ha posat en marxa algunes campanyes de micromecenatge.

stats