Eurolliga
Esports Bàsquet 09/07/2015

Joan Creus confirma que Maciej Lampe i Bostjan Nachbar no seguiran al Barça Lassa

El secretari tècnic reconeix que l'equip blaugrana ha fet moviments, però que no els ha anunciat pel procés electoral

àlex Gozalbo
2 min
Joan Creus, a la dreta / EUROLEAGUE

BarcelonaAprofitant el sorteig de l'Eurolliga, Joan Creus, secretari tècnic del Barça Lassa, ha analitzat la situació que viu la secció de bàsquet. "Hem fet coses, però no hem anunciat res per la situació en què està el club. Quan puguem, anunciarem moviments que hem fet. Tenim opcions sobre alguns jugadors, però no avançarem cap informació", ha avançat. "El tema de Marko Todorovic encara l'estem valorant", ha dit.

"Maciej Lampe, Bostjan Nachbar i Edwin Jackson no seguiran, però hi ha altres sortides que encara no estan tancades", ha explicat. "Tibor Pleiss està fent proves a Utah, on estan molt contents amb ells", ha explicat Joan Creus, que no ha volgut concretar el número de jugadors que tindrà el primer equip.

"Vaig allargar el meu contracte fins que entrés el nou president. Quan arribi el nou president ja es veurà quina decisió prenem. Em queden 15 dies per decidir-me. Serà una decisió pròpia i del nou president", ha explicat.

"Els precandidats que dubtaven de Xavi Pascual no han passat el tall. És un entrenador que té un gran crèdit i al qual se li ha de valorar tota la trajectòria", ha dit.

"Mario Hezonja? Un número 5 del 'draft' és molt atractiu i llaminer per un jugador. A més, té molt bones perspectives per jugar. Estem molt contents del rendiment i el comportament que ha tingut amb nosaltres durant tres anys. Li desitgem sort", ha opinat. "Poc minuts? Aquí ha crescut com a jugador i ha tingut un protagonisme rellevant", ha afegit.

"El grup que ens ha tocat ens obliga a fer molts desplaçaments llargs. Els rivals encara estan en construcció i trigarem en saber el seu nivell", ha explicat. "Els últims anys havíem tingut mala sort i estic més content que altres temporades", ha reconegut.

stats