Esports Bàsquet 09/04/2015

Marc Gasol torna a brillar amb els Grizzlies (110-74)

El seu germà Pau no té el seu millor dia i els Bulls cauen a la pista dels Magic d'Orlando, un dels equips amb la pitjor marca de la Conferència Est

Marc gasol, en acció contra els Pelicans / MIKE BROWN / EFE

HoustonLa figura del pivot Marc Gasol ha tornat a aparèixer en el moment en que més ho necessitaven els Grizzlies de Memphis, que han tornat al camí del triomf i han recuperat el liderat de la Divisió Sud-oest i el segon lloc de la Conferència Oest. Gasol ha anotat 15 punts i ha encapçalat l'atac dels Grizzlies, que s'han imposat per 110-74 als cansats Pelicans de Nova Orleans. Després d'haver jugat la nit anterior davant els Warriors de Golden State i guanyar-los per 103-100, els Pelicans han arribat al FedExForum, de Memphis, i no han pogut aguantar el ritme i el poder físic dels Grizzlies, que portaven dos dies de descans. La superioritat i domini dels Grizzlies des de l'inici del partit ha permès l'entrenador David Joergen donar-li més minuts als reserves i descans als titulars. Un d'ells ha estat Gasol, però abans de descansar ja havia fet la seva gran tasca individual i d'equip amb la victòria assegurada des que ha conclòs la primera part. Gasol ha jugat 29 minuts en què ha anotat 6 de 12 tirs de camp i 3 de 4 des de la línia de personal, ha capturat vuit rebots, inclosos set defensius, ha donat sis assistències i ha posat dos taps.

Mentrestant, el seu germà Pau Gasol no ha tingut la seva millor inspiració individual ni tampoc els Bulls de Chicago, tot i la tornada del base estrella Derrick Rose, que no han mostrat la millor consistència en la tasca d'equip. El resultat ha estat una de les sorpreses negatives de la jornada en veure com perdien de visitants per 103-100 davant els Magic d'Orlando, un dels equips amb la pitjor marca a la Conferència Est. El germà gran dels Gasol ha aportat 15 punts, però no ha pogut aconseguir un nou doble-doble. El jugador de Sant Boi ha disputat 34 minuts en què ha anotat 4 de 10 tirs de camp i 7 de 9 des de la línia de personal, ha donat tres assistències, ha recuperat una pilota i ha posat tres taps.