Eurolliga
Esports Bàsquet 25/01/2017

Moussa Diagne: "El Barça Lassa és casa meva"

Alex Renfroe estarà de baixa entre 6 i 8 setmanes

i
àlex Gozalbo
1 min
Moussa Diagne

BarcelonaMoussa Diagne ha superat aquest dimecres la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i al centre mèdic de la Ciutat Esportiva. El pivot, de 22 anys i 2’11, s’exercitarà aquesta tarda per primer cop sota les ordres de Georgios Bartzokas al Palau Blaugrana.

"El Barça Lassa és casa meva i tornar em fa estar molt content. Vinc a ajudar l’equip, faré tot el que necessiti de mi l’entrenador. Vull ajudar per revertir aquest situació, tot pot canviar a partir del treball", ha dit el jugador d'origen senegalès, que estava cedit al Montakit Fuenlabrada. "El meu joc és defensiu, rebot, intimidació i intensitat. Intentaré aportar-ho a l’equip", ha afegit.

Alex Renfroe

El club ha informat que Alex Renfroe va patir una lesió muscular al bessó intern de la cama esquerra durant el partit de dimarts. El període aproximat de baixa és d'entre 6 i 8 setmanes.

Sense gaire temps per recuperar-se de la derrota contra el Panathinaikòs, el Barça Lassa jugarà dos partits consecutius contra el Baskonia. El primer, d’Eurolliga, divendres al Palau Blaugrana (19.00 h). El segon, de Lliga Endesa, diumenge al Fernando Buesa Arena (18.30 h).

stats