NBA
Esports Bàsquet 08/11/2012

Marc Gasol (Grizzlies) continua dominant mentre el seu germà Pau Gasol torna a perdre amb els Lakers

Els Grizzlies de Memphis guanyen 90-108 els Bucks de Milwaukee, mentre els Lakers tornen a ensopegar, aquest cop, contra els Utah Jazz (95-86)

Marc Gasol ha estat decisiu en el partit contra els Bucks de Milwaukee / MIKE BROWN / EFE

HoustonLa figura del pivot català Marc Gasol segueix creixent als Grizzlies de Memphis i a la NBA, i la matinada de dijous ha signat una altra bona actuació individual que ha ajudat el seu equip a aconseguir la victòria.

El gran treball defensiu que han fet els Grizzlies amb l'ajuda de Pau Gasol i l'atac equilibrat els ha permès vèncer com a visitants per 90-108 els Bucks de Milwaukee, que fins ara estaven invictes. Gasol ha estat entre els titulars dels Grizzlies que han aconseguit dobles dígits. Els seus 14 punts l'han fet ser el quart màxim encistellador de l'equip de Memphis.

Marc Gasol ha jugat 37 minuts i ha anotat 5 de 8 tirs de camp i 4 de 6 des de la línia de personal, ha capturat nou rebots –sis en defensa–, ha donat cinc assistències, ha recuperat una pilota i ha fet un tap.

El domini sota els cèrcols de Randolph, Gasol i Speights ha permès als Grizzlies capturar 49 rebots pels 41 dels Bucks, que buscaven per primera vegada des de la temporada 2005-06 una marca de 3-0 en un començament de temporada.

Pitjor li van les coses al seu germà Pau, que ha tornat a veure com la manca de definició en el joc de Los Angeles Lakers els ha costat una nova derrota, la dotzena des que ha començat la pretemporada i la quarta en competició oficial. Aquesta vegada la derrota ha estat contra els Jazz de Utah, que s'han imposat 95-86.

El gran perjudicat per l'anarquia de joc dels Lakers ha estat Gasol, que s'ha quedat amb només cinc punts després de disputar 36 minuts: ha anotat 2 de 9 tirs de camp, ha fallat un intent de triple i ha anotat 1 de 2 des de la línia de personal.

Sota la cistella, Gasol ha aportat set rebots –sis han estat defensius–, ha recuperat tres pilotes i ha repartit dues assistències.