Esports Bàsquet 19/11/2015

Els Bulls guanyen els Suns i els Timberwolves ensopeguen contra els Magic per un triple a l'últim sospir

Ara
1 min
Pau Gasol, contra els Suns / CHRISTIAN PETERSEN / GETTY

BarcelonaEl Bulls de Pau Gasol han aconseguit el quart triomf consecutiu després de superar els Suns (97-103). La clau de la victòria ha estat la combinació entre Pau Gasol i Jimmy Butler, que han aconseguit que no es notés la baixa de Derrick Rose.

Pau Gasol ha jugat 28 minuts, en els qual ha aconseguit 17 punts i 8 rebots, 6 de defensius. El pivot de Sant Boi ha anotat 7 de 13 llançaments de camp i 3 de 4 des de la línia de personal. A més, ha repartit una assistència, ha recuperat dues pilotes i ha posat un tap.

No han tingut tanta sort els Timberwolves de Ricky Rubio, que ha jugat el segon partit consecutiu després de recuperar-se de la lesió. Els de Minnesota han perdut 104-101 contra els Orlando Magic, que han aconseguit un triple –anotat per Fournier– a 3,1 segons per al final de la pròrroga.

Rubio ha jugat 35 minuts i ha anotat 8 punts: 3 de camp –d'11 intents– i dos des de la línia de personal. El del Masnou ha agafat 12 rebots, ha repartit 12 assistències i ha recuperat una pilota.

stats