Lliga Endesa
Esports Bàsquet 22/05/2015

Dos objectius i una necessitat: les opcions de l'última jornada de la Lliga Endesa

El Barça, el Fiatc Joventut i La Bruixa d'Or Manresa tanquen aquest diumenge (18 hores) la temporada regular

àlex Gozalbo
2 min
Tomás Satoransky, Sitapha Savané i Zeljko Sakic / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça, el Fiatc Joventut i La Bruixa d'Or Manresa tanquen aquest diumenge la temporada regular de la Lliga Endesa. Els tres equips catalans tenen al·licients.

Barça-MoraBanc Andorra (18 hores)

El Barça necessita superar el MoraBanc Andorra per assegurar-se la segona plaça. El partit serà especial per a Víctor Sada, que torna al Palau. Si l'equip blaugrana perd, necessitarà una derrota de l'Unicaja a la pista del Dominion Bilbao Basket per no baixar fins a la tercera posició. Els possibles rivals del conjunt de Xavi Pascual als quarts de final són l'Herbalife Gran Canària, el Laboral Kutxa Baskonia, el Fiatc Joventut i el València Basket.

Baloncesto Sevilla-Fiatc Joventut (18 hores)

El Fiatc Joventut ja està classificat per disputar els 'play-off'. La posició de la Penya, però, encara està molt oberta i l'equip de Salva Maldonado pot acabar entre el quart i el vuitè lloc. Els seus possibles rivals als quarts de final són el Dominion Bilbao Basket, l'Unicaja, el Barça i el Reial Madrid.

L'ACB ha resumit aquí totes les opcions.

Reial Madrid-La Bruixa d'Or Manresa (18 hores, Teledeporte)

La Bruixa d'Or Manresa necessita combinar un triomf contra el Reial Madrid amb una derrota del Gipuzkoa Basket a la pista del CAI Saragossa per evitar el descens esportiu. Passi el que passi, l'equip de Pedro Martínez no acabarà la temporada regular com a cuer. "Ens hem de centrar en nosaltres, no donar res per sabut i començar amb ganes i il·lusió de fer les coses bé", recorda el tècnic. Marius Grigonis ocuparà la plaça de Vilmantas Dilys.

L'ACB ha resumit aquí totes les opcions.

stats